Хасково

Пожар изпепели вила до хлебозавода в Хасково

ПожарътПожар изпепели вила в района на хлебозавода в Хасково. Огънят пламнал в късния следобед и за минути обхванал цялата постройка. Сигналът за бедствието подали съседи, които в този момент играели шах.

„Не съм идвал от поне седмица. Важното е, че никой не е пострадал“ – това бяха първите думи на 52-годишния собственик на имота, който пристигна след като съседи му се обадили, че вилата гори. В нея нямало много багаж, но мястото е обрасло с треви и храсти.

ПожарътТри противопожарни автомобила пристигнаха на мястото на инцидента. Две от тях се върнаха няколко пъти да пълнят вода от хидрант в района на бившата цигарена фабрика. Огънят бързо бе овладян, но от вилата не бе останало много.

Вероятно пожарът е тръгнал от сухите треви в двора. Възможно е някой да е изхвърлил фас, а дори и умишлено да е драснал клечката, коментираха съседите от махалата. Тепърва предстои да бъде установена точната причина за инцидента.

Пожарът Пожарът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
tralala
tralala
24.08.2011 0:09 0:09

kak da napulni voda taq pojarna ot mahlata kato tam dori i vodata za priene ne stiga do kushtite .. kamoli pojarna da zasmu4e voda… kraino vreme e obshtinata da se zamisli prekara kanalizacii i put do kvartal IZGREV.

Back to top button