Хасково

Гърция ни върна мъж с инсулт без лични документи

Билял Осман33-годишен мъж с неустановена самоличност е върнат от Гърция в България след прекаран инсулт. Той е настанен в хасковската болница след като бил докаран от границата с линейка.

Пациентът имаше медицинска документация и епикриза, но нямаше лични документи, което ни създаде известни проблеми, каза пред Haskovo.info заместник-директорът на болницата д-р Мариан Запрянов.

Тъй като мъжът не говори и почти не разбира, за да бъде установена самоличността му се намесила полицията. Чрез пръстовите отпечатъци станало ясно, че той е от кърджалийската община Кирково. Открити били и негови роднини, които след лечението в Хасково трябва да се погрижат за него.

Билял ОсманИнсултът е следствие на сърдечен проблем, обясни началникът на Неврологичното отделение д-р Стефка Вълкова. Той е лекуван в Гърция и след критичния период е върнат в родната му страна.

В южната ни съседка 33-годишният мъж работел в сферата на строителството. Тепърва ще се установява защо е бил без лични документи.

Още за историята вижте във видео репортажа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
..........
..........
23.08.2011 20:24 20:24

Горкото момче… Дано оздравее по-бързо! Късмет !

Back to top button