Външни публикации

SPORT DEPOT открива голям собствен магазин в Хасково

Магазинът отваря врати на 14 декември в Ритейл парк „Хасково“

Водещата българска компания за продажба на спортни стоки SPORT DEPOT открива свой собствен магазин в град Хасково. Той ще отвори врати на 14 декември в новия търговския център Ритейл парк „Хасково“ и ще бъде единственият магазин на веригата в града. Магазинът ще предложи на своите клиенти богат асортимент, комфортно пазаруване и неповторимо потребителско изживяване.

SPORT DEPOT е разположен на площ от 400 кв. м и ще предлага голям избор от спортни облекла, обувки и екипировка. Хасковлии и гостите от региона ще могат да открият най-актуалните колекции и стоки от световни топ марки като adidas, Nike, Puma, Champion, Reebok, Speedo и много други. Разнообразие от спортни и туристически облекла и обувки, аксесоари за плуване, фитнес оборудване, както и детски сектор осигуряват на клиентите на магазина удобство и удоволствие от пазаруването.

„Изключително сме щастливи, че отваряме изцяло наш магазин в Хасково – град с традиции, история и култура. Решението ни да стъпим в града с магазин, който да управляваме и развиваме централизирано спрямо политиката, ценностите и визията на нашата компания, дойде лесно. Ние оценяваме високо възможностите и потенциала на града, а новият търговски център е изключително добре позициониран и притежава всичко необходимо, за да се превърне в предпочитано място за пазаруване за жителите от региона. Радваме се, че сме част от растежа на Хасково“, споделиха от ръководството на SPORT DEPOT.

Магазинът е разположен в Ритейл парк „Хасково“ с адрес бул. Г.С. Раковски 28А I (на кръстовището на бул. „Раковски“ и ул. „Дунав“) и ще отвори врати на 14 декември с много изненади и подаръци за всички любители на спорта и активния начин на живот.

Българската верига за спортни стоки SPORT DEPOT продължава да се развива, да обогатява асортимента си и да предлага на своите клиенти най-доброто от света на спорта – нови продукти, по-богат асортимент, качествени стоки с доказан произход, професионално обслужване и атрактивни промоции.

 

За SPORT DEPOT

SPORT DEPOT е водеща българска компания за продажба на спортни стоки.

Компанията предлага повече от 150 световноизвестни и утвърдени марки и разнообразни решения за спорта и свободното време като спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска екипировка, аксесоари за плуване, екипировка за футбол, тенис, волейбол и много други.

Веригата разполага с над 30 търговски обекта и филиали в България, Гърция, Сърбия и Румъния.

От 2009 година SPORT DEPOT е част от европейския гигант в спортната индустрияSPORT 2000 International.

Back to top button