Регион

Ремонтираха натоварени паркинги в центъра на Свиленград

Три паркинга в центъра на Свиленград са напълно обновени и днес ще бъдат отворени за ползване, съобщават от общината.

Те се намират в най-натоварените участъци – до пощата, до общинския пазар и пред Бърза помощ. Ремонтът на паркингите извърши общинското предприятие „Благоустрояване и озеленяване“. Общата им площ е 1 385 кв.м. В тяхното обновяване са вложени 42 000 лева от бюджета на общината.

ПаркингИзвършени са подготвителни дейности като изкопни работи, чакълиране, обратен насип за отводняване и други. Където е необходимо са поставени бордюри. Асфалтовата настилка е положена от специализирана фирма. Максимално е запазена растителността и дърветата в очертанията на паркингите.

ПаркингСлед разчертаване и маркиране са обособени общо 43 места за паркиране – 21 паркоместа до пазара, 7 пред Бърза помощ и 15 до пощата, като 4 от тях са предоставени за стоянки на таксита. Определени са и паркоместа за хора с увреждания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button