Хасково

Телевизия „Аида Хасково“ стартира в понеделник

Последни приготовления за старта на Аида ХасковоПриключват последните приготовления за старта на Телевизия „Аида Хасково“. Тя ще започне излъчване в понеделник и ще се разпространява по кабел в цялата хасковска област, издадоха в аванс от екипа на медията.

Двете популярни водещи Нели Вълканова и Йоанна Колева ще представят новините в 19, 21 и 23 часа, а заедно с тях зрителите ще видят отново на екран и добре познатите тв репортери Диана Иванова и Йосиф Давидов. Непроменен остава и екипът зад кадър.

Именно новинарските емисии ще са основният акцент в програмата на „Аида Хасково“. От медията обаче са подготвили и куп други изненади за зрителите като авторски предавания и музикални програми.

„Аида Хасково“ ще излъчва 12 часа дневно и ще предложи интересни филми и сериали. В ефира й ще се върти предимно българска музика. Каналът е собственост на бизнесмена и настоящ общински съветник от партия „Българе“ Златко Марчев.

 Последни приготовления за старта на Аида Хасково  Последни приготовления за старта на Аида Хасково

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
дядо данчо
дядо данчо
25.08.2011 21:30 21:30

щом е на марчев ––не тя тая вълканова май му беше либовница

Коментар
Коментар
25.08.2011 22:35 22:35

абе няма ли най сетне да се осъзнаят, той Чонков хубаво ги скара и раздели на 2 части телевизията, та да се чудят чо да гледат бабите. Първо продаде ТВ оператора Рекординг на Кейбълтел (Близуу) в Хасково и на Еском и Булсатком в Харманли, хората си бяха починали от него и ето го пак иде и разсипва на ред. Сега едните се натискат на старата слава на Рекординг Аида, а другите – на „сески мацките“ от закрития клон на ТВ7 и 7ДНИ. Само не знам какво върви в момента на мястото на „общия“ канал – Рекординг или Аида. Ше поживеем до понеделник и ше видим какво ше изникне в аналога.

Анонимен
Анонимен
25.08.2011 22:41 22:41

Това последното не е точно така. Чонков не е скарал никого. Просто има политически интереси.
Марчев беше наел канала на Чонков и Вълчев, но договорът вече е прекратен. Марчев реши да си направи собствен канал – ТВ Аида Хасково, а изцяло нов екип ще прави ТВ Рекординг.
А какво ще върви в кабелните мрежи действително ще стане ясно следващата седмица 🙂

питанка
питанка
26.08.2011 10:17 10:17

на тоя фотограф няма ли кой да му каже че е смешен с тоя неестествен цвят боя за коса, който използва???

Анонимен
Анонимен
26.08.2011 11:30 11:30

а тая грозотия вълканова докога ще я гледаме
аман от нея свършиха ли се хубавите журналиски
който толкова я харесва да си я земе вкъщи

Анонимен
Анонимен
26.08.2011 16:58 16:58

действително е интересно какво ще излезе. Че има политика в случая – има. Доколкото знам в първоначално и двата канала ще се излъчват първоначално от Еском и Близуу в цялата област. Има слухове че в новата Рекординг ще се появят и кадри от закритата LTV Димитровград. Действително ДМД ООД на Марчев си осигуряваше всичко на екипа на канала, но сега след като Чонков и Вълчев си продадоха кабелните оператори сега искат да се върнат към ТВ бизнеса. Те си и държат правата над марката Рекординг, докато ДМД държи правата над Аида, и фактически предишният канал се явяваше обединение на марки – Рекординг Аида, а сега просто следва разединение.

Back to top button