Хасково

НДСВ представиха кандидата си за кмет на Хасково

НДСВ

Полихронов, Ночев, Христова и местната лидерка на партията Мара Латева

След като преди седмица от централата на НДСВ обявиха кандидатите си кметове на Хасково и Любимец, днес лично председателката на партията Христина Христова пристигна в областния град, за да ги представи.

В Хасково от името на жълтите за кметското място ще се бори Тодор Ночев. Той е специалист по консултантска дейност в областта на сделките с недвижими имоти, проектирането и строителството.

В Любимец интересите на НДСВ на местните избори ще защитава бизнесменът Иван Полихронов, който има докторска степен по икономика и владее три езика.

Досегашното ни представяне в местната власт не е задоволително, призна Христова. След последните местни избори в Хасково единствен представител на партията в общинския съвет бе съветничката Пенка Георгиева.

Кандидати за останалите градове в областта и листи с общински съветници ще бъдат обявени допълнително, съобщиха от НДСВ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
тужаров
тужаров
25.08.2011 21:26 21:26

абе тая мара латева защо не си гледа рисунките ами на тая възраст пседнала да политиканствува–както казва народа -всичко мара втасала и,,,,,,,,,

касабалия
касабалия
26.08.2011 12:35 12:35

това момченце Тодор Ночев беше подлога на Динко Динев икомпания на него не му пука за НДСВ целта му е да оглави листата и да стане Общински съветник те с Милко Балтов така аокаха НДСВ че няма свестен Хасковлия когото да подлъжат

Back to top button