Хасково

Разбиха нарколаборатория в центъра на Хасково

Нарколабораторията, снимки:МВРЛаборатория за производство и съхранение на дрога в апартамент на бул.“Раковски“ разбиха хасковските криминалисти. При проведените вчера две полицейски операции са конфискувани общо 1,5 кг канабис, 6 грама кокаин и 36 саксии със стръкове марихуана.

Арестувани са двама 36-годишни хасковлии и 26-годишна жена като полицията ги е следила над 2 месеца, за да ги уличи в съхранение и производство на дрога в специална нарко лаборатория.

Вчера криминалисти от областната дирекция са претърсили бар в хасковския квартал”Орфей”, стопанисван от двамата мъже. В дреха зад барплота на заведението те открили грам бяло прахообразно вещество, реагиращо на кокаин. Последвал обиск в апартамент на булевард “Раковски”, който бил ползван от единия мъж и 26-годишната му приятелка. Там полицаите открили в стая със специално осветление и вентилация 36 саксии с култивирани растения от вида на конопа с размери от 0,8 до 1,5 метра. В 8 от саксиите растенията били отрязани. В помещението, пригодено за лаборатория, е намерен и полиетиленов чувал с около 1 кг изсушени стръкове от същото растение ,5-грамово пликче с кокаин, както и бутилки с химични торове и препарати за растеж на наркотичните растения.

Нарколабораторията, снимки:МВРСобствените на нарколабораторията са задържани с полицейска мярка по образуваното досъдебно производство.

Междувременно при друга акция димитровградските полицаи са иззели 500 грама зелена листна маса от къщата на 52-годишен жител на село Добрич. Полевият наркотест е потвърдил, че става дума за марихуана. В стопанска пристройка към къщата са открити и 5 растения от същия вид и 33 бойни патрона от различен калибър. Мъжът, познат на органите на реда, е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button