Регион

Мъж уби жена си и се самоуби в Димитровград

Мястото на трагедиятаМъж е убил съпругата си и след това е сложил край на живота си, съобщиха за Haskovo.info от областната  дирекция на МВР в Хасково. Драмата се разиграла в Димитровград в апартамент на един от най-оживените булеварди- „Димитър Благоев“.

Убитата 56- годишна Дорка работела от около 3 години в Гърция, а съпругът й Кольо бил пенсионер по болест, разказа съсед. До вратата на дома им се намира и фризьорският салон на дъщеря им Радка, която ги открила първа. В апартамента живеели само двамата съпрузи, а синът и дъщеря им вече били самостоятелни.

Мястото на трагедиятаОколо 20 часа в петък дъщеря им отишла до семейния апартамент, но не могла да влезе, тъй като било заключено от вътре. Тя повикала ключар и той отворил вратата. Двамата се натъкнали на двата трупа в апартамента и дъщерята се обадила на тел. 112.

Полицаите установили, че 63-годишният мъж е прострелял жена си от упор в леглото със самоделна ловна пушка. След това се самоубил.

Мястото на трагедиятаНикой от съседите не е чул нищо. Разказват, че семейство Колеви били нормални хора, не са имали особени скандали.

Съпругът е оставил предсмъртно писмо, в което описал какво е направил. Причината за трагедията били имотни спорове, потвърждава и писмото. В него мъжът пожелал двамата с 56-годишната му съпруга да бъдат погребани заедно.

Според информация на роднини днес убитата жена трябвало да се връща в Гърция след едноседмичната си отпуска.

Вижте видео репортаж за драмата

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бойко Борисов
Бойко Борисов
27.08.2011 10:00 10:00

Бьлгария-най-доброто място за живеене,елате в Бьлгария.

sitizen
sitizen
27.08.2011 13:32 13:32

Боже, какво се случва в държавата ни … деца убиват майките си, дета колят братчетата си… мъже убиват жените си и осавят децата си на произвола …

Back to top button