Външни публикации

ССС отваря първия си магазин в Хасково с коледни намаления

На 14 декември 2022 г. една от най-големите европейски компании в обувния сектор – CCC, открива първия си магазин в Хасково, в Ритейл Парк Хасково. Това е двайсетият магазин на CCC в България и е с търговска площ над 500 кв.м.

Новата шопинг дестинация предлага богат асортимент от модни обувки и чанти, които могат да се закупят ексклузивно в ССС. Портфолиото на CCC включва добре познатите марки Lasocki, Jenny Fairy, DeeZee, Sprandi и детските Nelli Blu, Sprandi Kids, Action Boy, Lasocki Kids, както и модели на емблематични спортни брандове като Adidas, Reebok, Puma и Champion. CCC означава най-доброто в модните обувки, стилни чанти, функционални раници и изискани аксесоари. CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки за обувки под един покрив.

МагазинCCC в Ритейл Парк Хасково ще зарадва жителите и гостите на града с новата колекция за зимния сезон, която предлага модерни и удобни обувки, боти, ботуши, маратонки, чанти и аксесоари за дамите, мъжете и децата. С откриването на магазина стартират и коледните разпродажби с намаления до -50%. CCC има и разработена програма за лоялни клиенти – CCC Club, която предвижда постоянни промоции чрез издаване на клубни карти.

МагазинДългогодишният опит на компанията в производството и търговията осигурява на клиентите високо качество, разумни цени и атрактивен дизайн. За това се грижат експертите на ССС, които внимателно подбират най-добрите материали и изграждат разнообразен асортимент от различни модели и марки. Всяка нова колекция включва както съвременни решения, отговарящи на горещите тенденции в стила, така и класически елегантни обувки за мъже и жени.

Магазин„Българските клиенти вече се убедиха в качеството и разнообразието, които предлагаме. Ценовата стратегия на веригата е в това да предлага висококачествен продукт на достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите. Надяваме се да генерираме силен интерес към новия ни магазин и жителите на Хасково – град с традиции в сферата на модата, да оценят новата си придобивка”, коментира Венцислав Огнянов, Генерален директор на ССС за България и Сърбия.

МагазинЗа CCC:

CCC е най-голямата компания за търговия на дребно за обувки в Централна Европа и най-големият производител на обувки в Европа. Групата има над 992 магазина, в над 28 страни, приблизително 90 платформи за електронна търговия, както и собствена фабрика за кожени обувки в Полша. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и децата от всички възрастови групи. CCC продава над 52 милиона чифта обувки годишно. В България групата оперира от 2015 г. чрез подразделението си „CCC България“ и притежава 20 магазина в 13 града и онлайн магазин www.ccc.eu.

CCC въвежда най-новите тенденции в света на модата на полския пазар, като в същото време предлага достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите. Модни и достъпни продукти се предлагат на клиенти в Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Австрия, Хърватска, Словения, България, Германия, Сърбия, Русия, Латвия, Литва, Украйна, Румъния и Естония, Молдова, Гърция и Швеция, както и в Обединени Арабски Емирства, Катар, Саудитска Арабия, Бахрейн и Оман.

В магазините на ССС се предлагат обувки и аксесоари, които са практични, качествени и в крак с последните модни тенденции. Клиентите на ССС имат възможност да избират от широк спектър продукти за всеки повод – от всекидневни или спортни обувки до елегантни кожени обувки. Групата предлага продукти от собствени марки, както и над 1000 лицензирани такива.

CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки обувки „под един покрив”. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. На българския пазар вече са познати и търсени Gino Rossi, Sprandi, Jenny Fairy, DeeZee, Quazi и др. собствени марки от портфолиото на ССС. Групата предлага и над 1000 други марки, освен собствените.

Back to top button