Хасково

27 хасковлии избрани за филма на Роси

Роси Караджова27 хасковлии са преминали успешно местния кастинг в края на юли и ще участват във филма по книгата на Роси Караджова „Ритъмът на сърцето“. Между тях има такива, които ще изпълняват едновременно по няколко роли – на актьори, певци и танцьори. Сред одобрените е и бившата попфолк звезда Магдалена Санчес, която се е завърнала от Испания специално заради „Ритъма на сърцето“.

Останалите кастинги в страната ще бъдат през септември. На тях ще бъдат избрани общо 1 100 статисти, 50 актьори и 80 танцьори като подборът ще бъде в Павел баня, Харманли, Пловдив, Казанлък, Поморие, Свиленград, Стара Загора, София и Габрово. Снимките на филма ще започнат най-рано през пролетта на следващата година. Режисьор на българо-холивудската продукция ще е американецът Томас Маковски, който вече посети Хасково, за да се срещне с Роси, популярна от тв шоуто „Байландо“. Маковски си е партнирал заедно със Стивън Спилбърг, Стивън Шоу и Мартин Шийн. Част от снимките ще бъдат в нашата страна, а главната роля в продукцията ще играе авторката на книгата „Ритъмът на сърцето“ , която не чува по рождение и е носителка на титлата „Мис Тишина България- 2010“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button