Хасково

Подменят още една стара автобусна спирка и тротоар в Хасково

Служители на „Екопрогрес“ с помощта на тежка техника изкъртиха тази сутрин още една от старите автобусни спирки в Хасково.

Става въпрос за спирката на булевард „Раковски“ до комплекс „Веспрем“ на квартал „Орфей“. Тя беше в изключително лошо състояние с голяма дупка в покрива.

СпиркаЗаедно с близо 60-сантиметровата основа на спирката се премахват старите плочки и бордюри. Предстои да бъде монтирана нова спирка, като ще се ремонтира и тротоарът около нея.

СпиркаВ подобно лошо състояние е спирката на отсрещната страна на булеварда – до Автошколата. Планирана е подмяна на още от старите автобусни спирки в града, съобщиха за Haskovo.info от общината.

СпиркаHaskovo.info припомня, че през лятото бяха подменени 4 спирки. Три от тях са на булевард „Раковски“ – две са до училище „Св. Иван Рилски“, една до Ритейл парка, а четвъртата е на булевард „България“ до Зеленчуковия пазар.

След корекция: Месец по-късно отново монтират автобусни спирки в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button