Хасково

Учители и шивачки -най-търсени на борсата

Image8 свободни места за учители обяви Регионалният инспекторат по образованието. Четири от тях са за обновеното СОУ „Желязко Терпешев“ в Любимец. Там търсят двама преподаватели по физическо възпитание и спорт, един по изобразително изкуство и педагогически съветник. Три от обявените места пък са за средното училище в село Караманци. Вакантните места са за старши възпитател начален етап, старши учител начален етап и учител в прогимназиален етап. Последното свободно място е за учител по теория и практика на специалността „Автотранспортна техника“ в училището в Маджарово. Както Haskovo.info писа, към края на миналия месец в миньорския град има най-малък брой записани първокласници в областта- едва 6.

Бюрото по труда в Хасково обяви 28 свободни места в сферата на образованието. Сред най-търсените специалисти са тези по английски език, както и преподаватели по специализираните предмети в професионалните гимназии. Три са и вакантните места за възпитатели. Едно е свободното място за хигиенист в учебно заведение. Крайният срок за подаване на документи изтича след 2 дни.

28 са свободните места за шивачки, по пет са вакантите позиции за кредитен консултант и бродировачки. В Хасково се търсят и шест бармани и седем сервитьорки, както и двама младши инженери по сървърна поддръжка като за тези места могат да кандидатстват и студенти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button