Хасково

Камион на „Титан“ и Мерцедес се сблъскаха до пазара

КатастрофатаКамион на „Титан“ и Мерцедес с хасковска регистрация спряха временно движението до зеленчуковия пазар по обяд, след като се сблъскаха. Пострадали при инцидента няма. Мерцедесът се оказа със свита задна лява врата, а тежкотоварната кола- със счупен десен мигач. Лекият автомобил, чийто водач е от с. Клокотница, се движел в дясната лента. Пътуващата в Мерцедеса жена разказа, че в тяхната лента имало колона от коли, а камионът се опитал да ги изпревари отляво.

Пред полицаите шофьорът на „Титан“ обясни, че  в лявата лента до пазара имало спрени автомобили. Водачът на сметоизвозващата фирма изчакал колите отдясно и тръгнал, като преди това се огледал, но не видял Мерцедеса. Околните търговци казаха, че не са видели катастрофата. Разбрали, че нещо е станало едва когато колите започнали да спират. Пробите за алкохол и на двамата водачи бяха отрицателни.

Катастрофата Катастрофата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.08.2011 19:08 19:08

Тоя капут направо си е тръгнал да завива наляво пред камиона.Пълна селяния…

Анонимен
Анонимен
29.08.2011 19:13 19:13

Тия четиримата с светлоотразителните жилетки от ТИТАН ли са???

Анонимен
Анонимен
31.08.2011 19:00 19:00

ti pak ot kade znaish ko e stanalo maikati da e*a tapa

asd
asd
31.08.2011 19:01 19:01

ti pak ot kade znasih kvo e satnalo che obvinqvash horata we tapanar otkasan da ta e*a v maikata tapa

Back to top button