Хасково

Агенцията по храните затвори кулинарен щанд и фурна

Агенцията по Храните, архивКулинарен щанд в хасковски хранителен магазин е затворен временно заради липса на температурен контрол, съобщиха за Haskovo.info от Агенцията по храните. На собственика на магазина пък е съставен акт в размер от 500 до 1000 лв. Заради лошо хигиенно състояние, сграден фонд и оборудване през миналата седмица е затворена временно и фурна в община Харманли. 

Собственик на павилион за бързо хранене в Хасково е отнесъл акт заради продажба на стоки без етикети. Акт е съставен и на снек-бар в областния град, като причината е неизпълнено предписание за подобрения на обекта. Минималният размер на санкцията е 500  лв. Глоба от 1000 до 2000 лв. и акт инспекторите са наложили в павилион в Хасково заради продажба на храни с изтекъл срок на годност. Заради липса на етикети са съставени актове и в два хранителен магазина– единият в община Харманли, а другият-в община Свиленград. Глобата в тези случаи е от 500 до 1000 лв., допълниха от Агенцията по храните.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
30.08.2011 9:52 9:52

а по селата кога ще почнат проверките

Анонимен
Анонимен
30.08.2011 12:11 12:11

Спрете с тия обири вече.Чудите се за кво да се хванете.Я си погледнете вашата сграда на кво прилича, на обор а налагате глоби на далеч по прилични места.

Back to top button