Любопитно

Започна гласуването за най-добрите коледни фотографии в Хасково

Стартира същинската надпревара във фотоконкурса „Хасково – светла коледна приказка!“, съобщават от общината.

25 автори участват с 61 фотографии. От днес до 24 часа на 28 декември за тях може да се гласува в официалните профили на Община Хасково във фейсбук и инстаграм. Снимките, събрали най-много харесвания в двете социални мрежи, ще получат специални награди.

Професионално жури ще оцени всички фотографии и ще определи победителите в различните категории. В състава му са: фотографите Славян Костов, Калина Петрова и Павел Данев.

Община Хасково ще връчи следните награди за фотография: Най-красива украса на коледно дърво Най-красива украса на градина или двор Най-красива украса на сграда – офис, търговски обект, обществена сграда и др. Награда за най-много реакции във Фейсбук, Награда за най-много реакции в Инстаграм, Голямата награда на журито, Наградата на кмета на Община Хасково, Наградата на Дядо Коледа.

Наградите от фотоконкурса „Хасково – светла коледна приказка“ ще бъдат връчени през януари 2023 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button