Хасково

343 започнаха новата учебна година в Спортното училище

Откриване на учебната година в СУ ХасовоУчебната година в хасковското спортно училище „Стефан Караджа“ бе открита днес. 343 ученици от 5-ти до 12-ти клас ще се обучават в школото. 90 от тях са новоприети. Новото от тази учебна година е, че възпитаниците на Спортното училище ще получават и професионална квалификация като помощник треньор.

„През миналата учебна година наши ученици спечелиха 66 шампионски титли. Имаме 14 златни, 18 сребърни и 34 бронзови медали“, похвали се директорът на училището Генчо Генев. Той припомни на възпитаниците на школото, че шампионите се раждат и се доказват с много труд и ги посъветва да не парадират с постигнатото, защото винаги има и по-високо.

В речта си началникът на Регионалния инспекторат по образование Иван Панайотов призна, че спортната база на школото не е задоволителна и обеща да направи всичко възможно за подобряване на залите и спортните съоръжения. Поздравителен адрес от министъра на спорта Свилен Нейков прочете експертът към министерството Силвия Тенчева.

 Откриване на учебната година в СУ Хасово  Откриване на учебната година в СУ Хасово

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
жуж
жуж
01.09.2011 11:27 11:27

спорта в хасково е смазан който се престраши да каже това на всеслушание не го чака нищо хубаво това е действителноста ще успее ли новия кмет да въстанови спорта желая му от сърце

Back to top button