Любопитно

Коледен празник в хасковския дневен център „Марина“

Коледен празник се проведе днес в хасковския Дневен център „Марина“.

Той се организира от новоучредения областен клуб ДСБ – жени. Дамите зарадваха децата с гипсови коледни фигурки за оцветяване, боички, блокчета за рисуване и питки за почерпка.

ПразникВ специалния коледен концерт се включиха ДТС „Пъстрица“ с ръководител Иван Иванов, Теодора Калайджиева и Николета Жулиянова от музикалната школа по народно пеене към хасковския Младежки център с ръководител Елена Беделева, музикална школа „Манол Иванов“ при ОНЧ „Заря-1958“ с преподаватели Татяна Славчева и Красимира Генова, акордеонистът Николай Златков, Атина Нико, която пее и свири на укулеле и Яна Янкова – вокал.

ПразникКоледни стихове рецитираха Александър Добрев и Деляна Янкова от театрална школа „Арлекин“ от читалището с ръководител Румяна Георгиева. От школа „Зора – Зорничка“ с ръководител Иванка Топузова се представи 7-годишната Симона Захариева, а Яница Полянова представи школата по поп и джаз пеене.

На 22 декември ДСБ – жени в Хасково ще организира подобен празник и за децата и младежите от ЦНСТДМУ „Подкрепа“, за които ще има детски театрален коледен спектакъл.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button