Хасково

ЦИК отмени регистрация на ВМРО-НИЕ в Хасково и Ивайловград

ВМРО - НИЕЦентралната избирателна комисия отмени регистрациите на партия „ВЯРА МОРАЛ РОДОЛЮБИЕ ОТГОВОРНОСТ-НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ ЗА ЕДИНСТВО“ под името „ВМРО-НИЕ“ в Хасково и Ивайловград.

Решенията са от 31 август 2011 г., те са окончателни и не подлежат на обжалване.

Причината за отмяната са жалби от партия „ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“, а поводът е, че абревиарутарата на новата партия повтаря тяхната.

Общинските избирателни комисии в Хасково и Ивайловград трябва да дадат указания на местните коалиции – „За Хасково“ и „За Ивайловград“, в които влиза партията, да отстранят непълнотата и в бюлетините за местните избори да се изпише цялото наименование.

От „ВМРО – Българско национално движение“ са подали жалби до ЦИК и избирателните комисии в цялата страна за регистрациите на ВМРО-НИЕ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.09.2011 19:32 19:32

КАК ЩЕ ГИ РЕГЕСТРИРАТ ТИЯ АЛКОХОЛИЦИ.ТО СИ ИМА ЕДНО ИСТИНСКО ВМРО ТИЯ МУТАНТИ ОТ ВМРО-НИЕ ДА ИЗЧЕЗВАТ.

Хигиените
Хигиените
02.09.2011 10:23 10:23

Много ясно! Щом там е кметът, значи има някаква далавера и нарушаване на закона.

читател
читател
02.09.2011 16:10 16:10

И навсякъде тръбят, че „войводите“ подкрепят кмета, с лъжа почват, нещо характерно за Иванов и сподвижниците му, как ли ще завършат?

Back to top button