Хасково

Микробус Фолксваген горя в Хасково тази сутрин

Пожар

Микробусът

Микробус Фолксваген се подпали в Хасково тази сутрин. Инцидентът стана около 8:30 часа. Шофьорът паркирал возилото пред входа на кооперация на бул. „Освобождение“ и отишъл на зъболекар. Минути след това микробусът пламнал.

Служителка от близкия фризьорски салон видяла горящото возило и подала сигнал за пожара. На мястото на инцидента пристигнаха един екип пожарникари и линейка на Спешния център

Бързата намеса на огнеборците предостврати разрастването на пожара. Изгоря част от двигателя на Фолксвагена. Спасена бе паркираната до микробуса лека кола Жигули.

През изминалото денонощие са регистрирани още 13 пожара в сухи треви в Минерални бани, Димитровград, Харманли, Любимец и Свиленград. Спасителите от областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението са водоснабдявали кравеферма в димитровградското село Крепост и къща в Симеоновград.

Пожар

Огнеборците спасиха паркирана в съседство кола

Пожар

Шофьорът на микробуса

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button