Спорт

„Саяна Хасково“ се раздели с шестима и привлече двама футболисти

Състезаващият се в Трета лига „Саяна Хасково“ се раздели с шестима футболисти.

Това са Мартин Димитров, Атанас Кръстев, Ангел Здравчев, Ефе Али, Вълчан Чанев и Мирослав Илиев. Здравчев е един от топ реализаторите за полусезона със 7 попадения. Той пристигна от „Борислав“ (Първомай) и прекара около година на „Ямача“, като се понрави на феновете.

Мартин Димитров беше привлече през лятото със страхотна визитка от над 40 мача в професионалния футбол, девет в Първа лига. Юношата на „Ботев“ (Пловдив) трябваше да „заключи“ вратата на хасковлии, но не се получи. Той взе участие в твърде малко мачове през есента.

Левият защитник Атанас Кръстев се завърна, също през лятото, в родния Хасково и отново не бе титуляр във всеки мач на отбора.

Ефе Али е един от най-проспериращите млади играчи в лигата и е направил впечатление на пловдивския „Локомотив“, където ще продължи кариерата си.

Две са новите имена в отбора до момента. Ръководството намери заместник на стража Мартин Димитров. Това е вратарят Диян Вълков, който идва от „Левски“ (Карлово). Той има сериозен опит в професионалния футбол: 4 мача в Първа лига с екипа на Любимец, както и над 120 мача във Втора лига с отборите на „Левски“ (Лом), „Локомотив“ (Горна Оряховица), „Ботев“ (Гълъбово), ЦСКА 1948, „Литекс“ (Ловеч), „Верея“ (Стара Загора), „Пирин“ (Разлог) и Любимец.

Второто ново попълнение е нападателят Цветелин Петров от „Сокол“ Марково. Петров е едва 18-годишен, но през есента отбеляза цели шест попадения в групата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Червено знаме
Червено знаме
28.12.2022 19:31 19:31

Кога град Хасково ще се раздели с тима на Горски извор?

Bravo
Bravo
29.12.2022 14:51 14:51

Много правилен въпрос, до кога тези хора от саяната ще правят реклама на Хасково! Нека Хасково си играе по селата, както беше 4-5г

Back to top button