Хасково

12-годишен катастрофира с мотор, неизвестен блъсна пешеходка

КАТ, илюстрация12-годишно момче е катастрофирало с мотоциклет, съобщиха за Haskovo.info от областната дирекция на МВР в Хасково.

Инцидентът станал вчера в ранния следобед на кръстовището между булевардите „Освобождение“ и „Илинден“. Малолетният мотоциклетист тръгнал да изпреварва и се ударил странично във фиат пунто. Момчето е с охлузни рани, без опасност за живота.

Няколко часа по-късно на ул. „Балатон“ неизвестен мотопед блъснал пешеходка на тротоара. 69-годишната жена е откарана в болница с рани по главата и комоцио. Полицията издирва шофьора, причинил инцидента.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
asdj
asdj
06.09.2011 14:50 14:50

otka4alka

Анонимен
Анонимен
06.09.2011 18:38 18:38

ne e otka4alka a na takiva se pravqt haskovskite mijerni 4engenca koito ne gi zaka4at teq pikliovci 6tot posle 6te se razpravqt s tatkovcite im.zatova sme na tova dereje,i dvamata zaslujavat qk boi ama koi li 6te im go hvarli!!!!!!

asdasd
asdasd
07.09.2011 8:44 8:44

Толкова ли е тъпо тва момче на 12 мотор да кара и то в центара ? Верно и аз съм карал но на черен път под наблюдение на възрастни ! Накъде отива народа :Х

Back to top button