Хасково

Силвия Кацарова и Теди пеят за хасковлии тази вечер

Ден на ХасковоС детски футболен турнир в 9:30 часа започна третия ден от празничната програма за Деня на Хасково. Домакин на проявата е спортен комплекс „Тенискортове“.

Час по-късно на пл. „Свобода“ „Урок по танци за малки и големи“ ще изнесат хореографите  Елена Попова и Мария Бялкова. В 11:00 часа в Регионална библиотека „Христо Смирненски“ ще бъде открита изложба „80 години от рождението на писателя и краеведа Вълко Грозев“

Празничната програма продължава следобяд от 17:00 часа. Тогава в Регионалния исторически музей ще бъде подредена още една изложба под надслов „Споделена Тракия“.

Ансамбъл за народни песни и танци „Китна Тракия“ ще изнесе концерт от 18:00 часа на сцената на пл. „Свобода”.  По същото време ще бъде прерязана лентата на обновеното пространство около блока на ул. „Видин“ 15 под бившия дом „Майка и дете“.

В 19:30 часа на площадка „Спартак“ пък започва концерта на формациите за модерен балет „Рона“, и „Тангра“ и клуб по спортни танци „Хасково“. Веднага след тях за хасковлии и гостите на града ще пеят Силвия Кацарова и дъщеря й Теди.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button