Регион

Пак непълнолетен и неправоспособен се потроши с мотопед

КАТЗа втори път през последните няколко дни неправоспособни и непълнолетни мотоциклетисти катастрофират в региона.

Поредният инцидент е регистриран снощи около 21:00 часа на ул. „Гео Милев“ в хасковското село Узунджово, съобщават от Областната дирекция на МВР.

17-годишен младеж от селото подкарал мотопед „Априла-спа“. Качил за компания и свой приятел – 15-годишно димитровградчанче. Поради неправоспособност невръстният водач изгубил контрол над возилото и двамата паднали на пътя. 

От удара 17-годишният шофьор е с разкъсно-контузни рани по главата. Настанен е в хасковската болница за наблюдение, без опасност за живота. Приятелят му е с охлузвания по гърба и по десния крак. След преглед е освободен за домашно лечение.

Haskovo.info припомня, че в понеделник 12-годишно неправоспособно момче е катастрофирало с мотоциклет кръстовището между булевардите „Освобождение“ и „Илинден“ в Хасково. Младият водач тръгнал да изпреварва и се ударил странично във Фиат Ппунто. Момчето е с охлузни рани, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button