Хасково

Теди Кацарова се закача сексуално с хасковските момчета

Дни на Хасково

Момчетата, които се включиха в играта на Теди

С куп концерти завърши третият ден от празничната седмица по повод Деня на Хасково – 8 септември.

В късния следобяд на пл. „Свобода“ концерт изнесe ансамбъл за народни песни и танци „Китна Тракия“.  Те изиграха Добруджански и Варненски танц, Копаница и няколко хора. 

Малко по-късно танцьорите от формациите за модерен балет „Тангра“ и „Рона“ и клуб по спортни танци „Хасково“ напълниха площадка „Спартак“.

Веднага след тях на сцената излязоха Силвия Кацарова и дъщеря й Теди. Изявата им започна с игра, в която бяха включени хасковски момчета.

Теди ги предизвика да танцуват като обеща за награда на най-добрия да прекара нощта с нея. По-късно стана ясно, че това разибра се е шега, но мераклиите не се отказаха от танцовата надпревара.

Дни на Хасково Дни на Хасково
Дни на Хасково Дни на Хасково
Дни на Хасково Дни на Хасково
Дни на Хасково Дни на Хасково
Дни на Хасково Дни на Хасково
Дни на Хасково Дни на Хасково

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.09.2011 14:43 14:43

Тази глупачка е за съд а не за сцена как може да постъпва така с деца ,та те са още прок*рорски как може бе мръсници такива?Като я сърби толково да отиде да се начеше с Синижичкия бик простотия с простотия.МРЪСНИЦИиииии…

Анонимен
Анонимен
11.09.2011 14:45 14:45

Лелеее,леле и тая дъртата отворила една уста кораб може да глътне…

деам .
деам .
23.09.2011 0:58 0:58

Тези момчета ги познвам достатъчно добре ,за да ви кажа ,че са го направили само да се покажат кви са луди (познавам ги от около 2 години и излизам редовно с тях ) таа .. недейте да съдите толкова певиците …

Back to top button