Хасково

Положителни проби за алкохол и наркотици след фаталния новогодишен бой в Хасково

Пробите за алкохол и наркотици на двамата оцелели участници в новогодишния бой в Хасково са положителни, съобщават от полицията. Извършват се експертизи за установяване на причината за смъртта на 38-годишния мъж.

Haskovo.info припомня, че трима мъже се събрали да празнуват Нова година в апартамент на 28 блок на квартал „Бадема“. Във вихъра на купона избухнал скандал, който прераснал в бой. 36-годишен мъж счупил стъклена бутилка и наранил другите двама.

УбийствоПо-късно сутринта мъжете на 37 и 38 г. потърсили помощ в Спешно отделение, като били насочени за обработка на раните им в Хирургично отделение. Там 38-годишният се влошил и въпреки усилията на медиците е починал.

Според изготвена първоначална медицинска експертна справка няма данни смъртта да е настъпила вследствие на причинените повърхностни наранявания при сбиването, допълват от полицията.

Почина един от ранените при новогодишното сбиване в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ииии
Ииии
04.01.2023 7:46 7:46

малко ли се гавреха с него колко пъти викаше помощ от тях живеем до тях и се чуваше излиза ли сме 2 пъти да видим какво става пред блока едимпат му се гавреха пак снимат с телефон и му свалят гащите нека ги осъдят това е умишлено

Просто аз
Просто аз
04.01.2023 9:35 9:35
Отговор до  Ииии

А като излизахте, защо не извикахте полиция? Познавам двете ранени момчета. Аз щях да извикам полиция! Какви хора сте? Как може да ги оставите така, след като сте видяли, че се случва нещо нередно? Нямам думи…
Жалко за погубения млад живот! Съболезнования на близките!

Back to top button