Хасково

Резнаха лентите на фонтана, футболните игрища и две детски площадки

Ден на ХасковоХасково посрещна празника си с няколко нови обекта. Тази сутрин кметът Георги Иванов и председателят на Общински съвет Делян Делчев прерязаха лентата на ремонтирания фонтан в центъра на града. Той вече е с нова визия – изградени са струйници, скимери, дънни дюзи, осветление за вграждане и сифони. 

Дъната на фонтана са облицовани със стъклокерамични пана, а на северната стена е изобразен гербът на Хасково. 

Предпразнично снощи бе открит първият обект от проекта за 10 милиона в Хасково. Това са две новопостроени детски площадки и паркинг в пространството южно от ул. „Видин“.

Ден на ХасковоПо обяд днес бе прерязана лентата и на двете футболните игрища в спортен комплекс „Тенискортове“. Те са с размери 20 на 40 метра. Инвестицията, която е направил Румен Балкански, е около 100 000 лева. Игрищата са направени по италианска система с изкуствена трева. На тях може да се играе дори през зимата. Наемната цена на игрищата варира от 10 до 50 лева в зависимост от това дали ще играят деца или възрастни, дали е през деня или вечерта на осветление.

Двете футболни игрища вече бяха изпробвани от участниците в детския турнир по случай празника на града. Победител стана „Димитровград 1947“. Втори са „Свиленград“, а трети – „Асти“ от Хасково. Всички участници получиха подаръци.

Ден на Хасково Ден на Хасково
Ден на Хасково Ден на Хасково
Ден на Хасково Ден на Хасково

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
siso
siso
08.09.2011 18:27 18:27

:d yryma pak ne y4astvaxa 6ot sa sme6ni!! toq spas samo my znae ystata ina4e nikav futbolist ne e

pa4u
pa4u
08.09.2011 21:42 21:42

bravo kmete evala…shto niama komentirashti tapanari..neshto malchat aaaaaaaaa…georgi ivanov e istinskia kmet.bravo

asdasd
asdasd
09.09.2011 11:48 11:48

kato e istinskiq kmet da opravi stadion mlados da opravi kanev na napravi na sportnoto 1 iskusveno za da trenirame kvo mu e velikoto na toq 4orbar selski ,,,

Анонимен
Анонимен
09.09.2011 12:05 12:05

Браов ! Може и да останат децата ни в тоя град вече.

Back to top button