Хасково

Антоанета Митрушева встъпи в длъжност като съдия в Административен съд – Хасково

На тържествена церемония в сградата на Върховния административен съд Антоанета Митрушева, съдия от Районен съд – Димитровград, официално встъпи в длъжност като съдия в Административен съд – Хасково.

В присъствието на председателя на ВАС Георги Чолаков, ръководители на административни съдилища и съдии, съдия Митрушева подписа акта за встъпването си, който беше подписан и от председателя на Административен съд – Хасково Василка Желева.

Съдия Антоанета Митрушева встъпва в длъжност с решение на ВСС и успешно преминат конкурс за повишаване в длъжност. През последните 3 години съдия Митрушева правораздава в Хасковския административен съд, след като през 2019 г. със заповед на председателя на ВАС беше командирована от Районен съд – Димитровград в Административен съд – Хасково.

Съдия Антоанета Митрушева е завършила специалност „право“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Има над 22 години юридически стаж, от които над 21 г. като съдия. Понастоящем е с ранг на „съдия във ВКС и ВАС“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.01.2023 22:39 22:39

И какво да направиме

Back to top button