Хасково

Община Хасково обяви поръчка за ремонт на улици за 15 млн. лв.

Обществена поръчка за поддържане, основен ремонт на улици, тротоари, площади и пътища обяви Община Хасково.

Поръчката е с прогнозна стойност 15 000 000 лв. без ДДС и предвижда сключване на рамково споразумение с потенциални изпълнители. В споразумението не са определени всички условия за възлагане на конкретните договори. В него ще бъдат определени срокът на действието му, максималната рамкова цена за изпълнение на дейностите, които са предмет на възлагане, основните общи права и задължения на страните, редът за сключване на договорите за обществени поръчки, допълват от кметството.

Конкретните поръчки ще се възлагат след провеждане на вътрешен конкурентен избор – отправяне на писмена покана до всички страни по него с посочване на конкретните дейности, обект и обхват на изпълнение по съответния договор.

Сключването на отделните договори по Рамковото споразумение и финансирането за изпълнението на поръчката ще се осъществява от общината за период от 48 месеца. От кметството ще конкретизират обема, конкретния обхват, срока за изпълнение при възлагане на всеки отделен договор в рамките на споразумението.

Целта на възлаганата поръчка е да се осигури модерна, здравословна и функционална техническа инфраструктура, посочват от кметството. При осигуряване на финансиране, общината ще определя количеството и обема дейности за изпълнение с всеки конкретен договор, който ще се сключва по Рамковото споразумение.

Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 2 февруари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анна
Анна
04.01.2023 12:58 12:58

Ако ще ремонтирате улици, а после ВиК ще ги разкопава по 200 пъти, не се хабете

Анна
Анна
04.01.2023 12:59 12:59

Водопреносната мрежа ремонтирайте и тогава всичко останало.
Това е само едно крадене, което правите.

някой си
някой си
04.01.2023 16:03 16:03

Колко сте безочливи,за тези пари пътищата в Хасково трябва да са на европейско ниво а не като швейцарско сирене.Ще започне голямото разпределяне кой колко може да шътне настрани,то човешката наглост няма край.Като няма закони така е ..

Back to top button