Хасково

300 кг фойерверки взривиха небето над Хасково

КонцертНад 300 килограма пиротехнически смеси взривиха небето над Хасково тази вечер. Празничната заря бе по повод 8 септември – Деня на Хасково.

За да се случат ефектите в небето фирма наета за целта бе инсталирала на площадка „Спартак“ оборудване. То заедно с взрива тежи около 3 тона.

Преди празничната заря Софи Маринова, Устата и Deep Zone Project пяха и забавляваха хасковлии и гостите на града.

По-рано тази вечер концерт изнесоха и танцовите ансамбли „Хасково“, „Южняче“ и „Златна Тракия“. Хореографите им Ана Димитрова, Васко Димов и Златка Тимонова получиха от кмета на Общината Георги Иванов кошници с цветя в знак на благодарност.

Градоначалникът поздрави хасковлии с празника на града и им пожела здраве, оптимизъм, смелост и сила.

 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
   

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
boryo
boryo
09.09.2011 9:11 9:11

„им пожела да бъдат здраве“….tuka pak e natejalo ne6to ?

Анонимен
Анонимен
09.09.2011 9:13 9:13

Беше страхотна зарята1 Браво.

заря
заря
09.09.2011 11:07 11:07

ДА СТРАХОТНА ЗАРЯ……А С КАКВО Е ПЛАТЕНО И КОЛКО ЛИ СТРУВА……И ТЕЗИ ПАРИ НЕ СА ЛИ ОТ НАЙ-СКЪПИТЕ ДАНЪЦИ В БЪЛГАРИЯ КОИТО ХАСКОВЛИИ ПЛАЩАМЕ……ДА ГИ БЯХА ДАЛИ НА ДОМА ЗА СИРАЦИ ИЛИ ЗА СТАРИ ХОРА…..ДА АМА НЕ….ИДВАТ ИЗБОРИ И ТРЯБВАТ ,,ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА,, А ПОСЛЕ ….. ,,ДА ГО ДУХАТ БЕДНИТЕ,, КАКТО КАЗВАХА В ЕДИН ФИЛМ

haskovlia
haskovlia
09.09.2011 12:19 12:19

Над 300 хасковски деца играха час и половина български народни танци !!! Това е най-прекрасното от концерта снощи за празника на града ! Толкова много деца се учат на най-българското – фолклора ! Това е партриотизъм и родолюбие ! Хората се просълзиха от умиление като излязоха на сцената и най-малките – едва на 5-6 годинки ! Ансамбъл “ Хасково “ със своите 200 танцьори поздрави хасковлии с празника , като поднесе с танцуване и герба на града ! Браво на тези деца ! Достойнство е за нашия град ,че ги има тези ансамбли , които прославят нашия град и нашата страна България !

Анонимен
Анонимен
09.09.2011 13:21 13:21

Ако нямаше заря мрънкащите щяха пак да кажат-защо няма заря, за какво плащаме данъци немогат една заря да ни осигурят, сега пак лошо егати вие господине или госпожо и в париж на пъпа на центъра в собствен замък да живеете пак няма да сте доволен/на.

зрител
зрител
09.09.2011 15:21 15:21

Хаха, много точно казано! :)))

Back to top button