Хасково

Хора, рок и хумор в петия ден от празниците

Детски празникДесетки малчугани се включиха днес в празника, организиран за тях пред хасковския театър „Иван Димов“. В откритата детска работилница куклената актриса Силвия Предова и нейни колеги от театъра изрисуваха с боички лицата на смелчаците, които в миг се превърнаха в приказни герои. Улицата пред театъра тази вечер ще приюти изложба на карикатури от международния хумористичен конкурс „Златна кацига“ 2011.

Програмата в днешния пети ден от празниците на Хасково включва още среща-разговор с поети от сръбския град Крушевац, които отново ще представят най-доброто от творчеството си. Вечерта гостите ще участват в традиционното издание на Международния хумористичен конкурс „Хасковски каунь 2011“, а домакин на веселото събитие отново ще бъде театърът.

Народният оркестър при община Хасково ще поведе хорото на площад „Свобода“ в 18 часа. Предвидени са и два вечерни концерта на Спортната площадка – на групите „TARKUS“ и „Спринт“и приятели. Феновете на рока ще бъдат зарадвани от двама гост-музиканти, които едва ли се нуждаят от представяне: Йордан Караджов от „Сигнал“ и Петър Гюзелев от „Щурците“.

 Детски празник  Детски празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button