Хасково

С развети червени знамена социалистите почетоха 9 септември

Братската могила на Ямача67-та годишнина от деветосептемврийския преврат през 1944 година отбелязаха днес хасковските социалисти. По стара традиция те поднесоха цветя на Братската могила на Ямача.

50-тината привърженици на лявата идея развяха червени знамена.

Едва ли има по-значима дата в българската история, защото това е една превратна дата, каза в словото си пред събралите се на Братската могила Областния съвет на Българския антифашистки съюз Константин Димитров. 

Сред тях бе общинският лидер на БСП и кандидат за кмет на Хасково Иван Станчев.

Братската могила на Ямача Братската могила на Ямача

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.09.2011 21:18 21:18

ТОВА СА ХОРАТА НА ДАРВИН,КОИТО СА ПРОИЗЛЕЗЛИ ОТ МАЙМУНИТЕ,НО СА СИ ЗАПАЗИЛИ МАЙМУНСКИТЕ НОМЕРА И НИ ГИ ПРИЛАГАТ УСПЕШНО ОТ ДЕВЕТИ 44 НАСАМ.ПРОДАВАХА НИ ИСТОРИЯТА И ДУШИТЕ И ИЗБИВАХА ВСИЧКО ЧИТАВО И НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНО.ПОРОВЕТЕ СЕ В АРХИВИТЕ НА ХАСКОВО И ТОГАВА ПИТАЙТЕ ДРУГАРЯ СТАНЧЕВ С КАКВИ ОЧИ ЗАСТАВА ДА КАНДИДАТСТВА ЗА КМЕТ И С КАКВА СЪВЕСТ СТОИ ПРЕД ПОТОМЦИТЕ НА УБИТИТЕ ОБЩИНАРИ!?

kmaz
kmaz
10.09.2011 11:46 11:46

Абе ненормалник, щом според теб тези хора са произлезли от маймуните, ти от кои се. Дане би майкати или баба ти да е паднала от небето, та се пишеш за голям бабаит. Но и те са се родили през онова време, дето го плюеш, а това значи, че и ти си маймуна. Не вини неоиправдано тези хора, дето са те изучили теб, баба ти майка ти и всички остананали около теб. А щом са убивали, то значи че и тях са ги клали, изнасилнали,палили и тем подобни низости. Но щом си настроен да защитаваш главорезите от преди 60 и кусур години, то или си се пръкнал от дяволското изчадие или си инвитро от някои червей?!! Затова като пишеш, се огледай, да не би някойи червей да те полази около врата, а не дай си Боже и на друго място, ИЗЧАДИЕ ГОСПОДНО!!!!!

Back to top button