Хасково

Узунова заминава за Шатура

Ирена Узунова посрещна гостите от ШатураОбластният управител Ирена Узунова ще гостува на побратимения с Хасково руски град Шатура след седмица. Поканата е от ръководителя на администрацията на района Андрей Келер. Пред бизнесмени Узунова ще презентира търговския и културен потенциал на Хасково.

Днес делегация от Шатура, която гостува в Хасково за празника на града, посети хасковския губернатор. „Много хора в Шатура са настроени положително за бизнес с български партньори„, каза Татяна Дурова, която завежда отдел за информационно- аналитична дейност в шатурската администрация.

Обсъдени са били насоки за културна дейност, като идеята руски формации да гостуват на ежегодния Детски етнофестивал в Минерални бани, както и възможностите за СПА туризъм в региона, съобщиха от областната администрация в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button