Спорт

„Саяна Хасково“ започна подготовка, предстоят 5 контроли

Футболистите на „Саяна Хасково“ се събраха следобед на първа тренировка след празниците на стадиона в парк „Ямача“.

Треньорът Живко Желев изведе на терена 22 футболисти, като утре към отбора ще се присъедини Тодор Колев. С тима са и новите попълнения вратарят Диян Вълков, който идва от „Левски“ (Карлово), Цветелин Петров и Христо Стоянов от „Сокол“ (Марково).

ФутболНаставникът Желев каза, че се надява на пълноценна подготовка и всички футболисти да са здрави. Той посочи, че целта пред отбора е да побеждава във всеки мач. На полусезона тимът е на 6 място в класирането на 9 точки от върха, но според треньора нищо не се знае и по тази причина футболът е интересен.

ФутболВ събота отборът играе с втория отбор на „Берое“ (Стара Загора), на 21 януари с „Розова долина“ (Казанлък), на 28 януари със „Спартак“ (Пловдив), на 4 февруари със „Загорец“ (Нова Загора) и на 7 февруари с третия отбор на „Лудогорец“ (Разград). Седмица преди подновяването на първенството е сблъсъкът за аматьорската купа между Хасково и Димитровград.

На 18 февруари „Саяна Хасково“ посреща „Асеновец“ (Асеновград).

ФутболФутболистите на „Димитровград 1947“ също стартира подготовката си за новия сезон. Към отбора се присъединиха Васил Димитров, Тони Николов, Вълчан Чанев и Георги Милев. Очаква още едно ново попълнение, съобщават от клуба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button