Регион

Арестуваха джигит с чужди номера на колата

Полиция, илюстрация22-годишен познат на органите на реда мъж е задържан в районното управление в Димитровград, след като преди това не спрял при полицейска проверка.

Час и половина след полунощ момчето от село Александрово шофирало лек автомобил Опел Калибра, собственост на негов приятел. На разклона за село Брод полицаи опитали да го спрат със стоп-палка, но той минал през спуснатата бариера на жп прелез и избягал към торовия завод в Димитровград.

Минути след това полицейските служители открили колата, изоставена в село Черногорово, а вътре е открит газовия пистолет на преследвания без предпазна муфа. При огледа на автомобила е констатирано, че регистрационните му табели съответстват на друга кола. Младежът е задържан за неизпълнение на полицейско разпореждане и шофиране на автомобил с чужди табели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button