Хасково

Свободни места за учители, лекари и монтажници в Хасковска област

Десетки нови свободни работни места са обявени в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят учител по теоретично обучение, дограмаджия, шестима монтажници на дограма, лекар по дентална медицина, лекар, двама общи работници в промишлеността, двама помощници в кухнята на заведение за бързо хранене, автомонтьор, трима чистачи, пласьор на хляб и закуски, работник в кухня, рецепционист в приемна на лекар по дентална медицина, водач на мотокар, социален работник, машинен оператор в производството на тестени изделия, трима продавачи, технически секретар, 10 машинни оператори в производството на кабели, изпълнителен секретар на офис, монтажник на водопроводни и отоплителни инсталации, работник в производството на безалкохолни напитки, сокове и води, двама шивачи, шофьор на лекотоварен автомобил за обеззаразяване на медицински отпадъци, готвач, механик на машинни инструменти.

В Димитровград имат нужда от 20 оператори на линия за изработване на компоненти за автомобилни възли и агрегати, двама шивачи на дамско облекло, двама учители в детска градина на 1 486 лв. заплата, 18 монтажници на кабелни инсталации, електромонтьор, главен счетоводител, трима товарачи, гладач на дамско облекло, трима производители на изделия от кожа, кранист.

В Свиленград местата са за машинен оператор за излъскане на метал, двама касиери на обменно гише, общ работник, двама шофьори на такси.

В Харманли се търсят 10 шивачи, машинист на пътно-строителна техника, шофьор на лекотоварен автомобил за разнос на хляб, продавач, пазач, трима общи работници, организатор на спедиторска дейност, огняр, двама майстори в производството на тестени изделия, двама машинни оператори. В Симеоновград има три вакантни места за служители на бензиностанция, а в Любимец за шивач на мъжко и дамско облекло.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button