Хасково

Рози за левче на 15 септември

ЦветяЕвтини букети за 15 септември обещават хасковските търговци на цветя тази година. Кризата се отразила сериозно и продавачите обещават да не променят цената до утре.

Така роза с целофан на Цветното пазарче над реката може да се намери за 1 лев. Аранжиран букет с роза или стрък хризантеми струва с лев-два повече.

Кошничките с цветя се харчат за по 5 лева. Букет от три рози и лилиуми може да се намери между 5 и 8 лева. Най-скъп е антуриумът – 10 лева.

Цветя Днес продавачите не се оплакваха от липса на клиенти. Дори си бяха викнали помощници. На две от масите продаваха ученици, дошли да помогнат на родителите си в суматохата.

Един от тях е дванадесетокласникът Илия Манолов, който привличаше като магнит тийнейджърките. 

Самият той бе категоричен, че за него подаряването на цветя за първия учебен ден е отживелица и самият той няма да поднесе букет на класната си ръководителка. „Цветя подарявам само на момичетата, с които излизам“, отсече младежът.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.09.2011 0:39 0:39

deiba toq manolov deiba pak zaribqq pytkite :d

ta6aka
ta6aka
15.09.2011 2:37 2:37

ne e negova rabota

Back to top button