Хасково

Хасковски младежи се завърнаха от екологичен обмен

МладежитеГрупа младежи-доброволци на Клуб ЮНЕСКО- Хасково се завърнаха от 10-дневен международен обмен в Германия на тема „Екологични умения в младежката работа“. 

На форума  присъстваха участници от пет държави – България, Германия, Турция, Англия и Финландия. Срещата се състоя на живописно място в Шварцвалд в провинция Баден Вюртенберг.

Българските младежи подготвиха и проведоха уъркшоп на тема „Енергийни възобновяеми източници“, презентираха българската кухня, бит и традиции, намериха нови приятели и получиха покани за участие в нови проекти.

Впечатлиха и със своите творчески умения в създаването на кратък филм, песни  и изложба  по еко-темите, дискутирани  на обмена. Не липсваха и забавления и посещения на интересни места в градовете  Тюбинген, Алтенщайг и Щутгарт  – музея на „Мерцедес“ и телевизионната кула.

Младежите получиха сертификати за добрата си работата и участие в обмена.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button