Хасково

Американка тушира Валя в Истанбул

КласиранеХасковската националка Валя Трандева отпадна от битката за медалите на световното първенство по борба в Истанбул. Студентката в НСА, която се състезава в категория 55 кг, допусна тежко поражение на тепиха още в първата си среща днес като загуби с туш от американката Хелен Марулис.

Другата бивша възпитаничка на димитровградската школа Джанан Ахмед също отпадна от надпреварата в своята категория 59 кг. Състезателката на „Армеец-ЦСКА“, която е дебютантка на световно първенство, не успя да сломи съпротивата на китайката Янг Ченг и отстъпи с 1:2 части (3:0, 0:2, 0:3).

Тъй като съперничките на Валя и Джанан отпаднаха в следващия кръг, те не успяха да ги изтеглят в репешажите, което би им дало шансове за медал – съобщиха от федерацията по борба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
adkjad
adkjad
15.09.2011 18:08 18:08

taka e vale , to ne stava samo s fasoni , trqbva si i trenirovki 😀

Back to top button