Хасково

Елена Цветкова поема Младежки център – Хасково?

Елена Цветкова

Елена Цветкова

Елена Цветкова ще е временно изпълняващ длъжността директор на Младежки център – Хасково, научи Haskovo.info. Ръководителката на хор „Орфей“ ще поеме шефския пост на общинското предприятие до обявяването на конкурс и назначаването на човек за постоянно.

Директорското място в Младежкия център се оваканти официално от вчера. Бившият шеф Деян Янев реши да се върне към учителската професия след 3 години и 9 месеца в общинското предприятие. Той ще преподава български език и литература в ПМГ „Акад. Боян Петканчин“.

Основната причина да се върна към учителската професия е, че тя ми липсва„, каза за Haskovo.info Деян Янев. Освен това в елитното хасковско училище той ще получава по-висока заплата, а и ще има повече свободно време.

Преди на стане директор на Младежки център – Хасково Деян Янев беше близо 8 години старши експерт по български език и литература в Регионалния образователен инспекторат.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бат'Генчо
Бат'Генчо
16.09.2011 16:29 16:29

А Катя Демирева ще отговаря за развлекателните-ХХХ програми в центъра.Правилен избор.

пепита
пепита
16.09.2011 20:05 20:05

Как ще се чувства сега Нела Дялкова-една неграмотна заместничка на Янев в инспектората, след като двата корифея /Янев и Златева/ ще й бъдат подчинени?!

лули
лули
16.09.2011 22:28 22:28

като се има напредвид че янев е некомпетентен като директор той си беше смешен но заместничката му кметската съпруга доколкото знаем е акушерка по професия как ли даваше акъл на спецциалистите в младежки дом голям цирк ето че плъховете напускат кораба време беше радвам се че е така

haskovo
haskovo
16.09.2011 22:45 22:45

ТОЯ НАДМЕНЕН ПЛЪХ ДЕЯН ЯНЕВ УСЕТИ ПОТЪВАНЕТО НА КМЕТСКИЯ КОРАБ И ТОЙ КАКТО МАЗНИЯ ПОДЛИЗУРКО И ДУПЕДАВЕЦ ВЕНКО ТО4ЕВСКИ БЯГАТ ОТ КРИЛОТО НА БАЩИЦАТА ГЕОРГИ ИВАНОВ

ДАЙ БОЖЕ НОВИЯ КМЕТ ИВАН ПАНАЙОТОВ ДА НЕ СЕ ПОДДАДЕ НА ЛАКИРАНИТЕ НОКТИ И МИЛИ УСКУБАНИ ВЕЖДИ НА ТОЯ НЕКАДЪРНИК НО УМЕЛКАРИЕРИСТ ВЕНКО ТО4ЕВСКИ

Анонимен
Анонимен
17.09.2011 10:11 10:11

Недейте да сте сигурни, че г-н Панайотов ще стане кмет .Толкова години не можа да оправи образованието в Хасково, та сега целия град ще оправи .Или искате да станем град с 50 хиляди жители.Г-н Панайотов да е дал отчет досега какво е направил в системата на образованието? Искам да го попитам например какво смята да прави с Професионалната гимназия в Минерални бани.Защо едно толкова добро училище, каквото беше преди демокрацията се води към фалит. За да стане прекрасната му база нечий хотел ли? Как може в други градове да се ходи по министерства и да се иска разкриване на училища за деца със здравословни проблеми, а да се води към закриване гимназията в Мин.бани. Война трябваше да се води от г-н Панайотов за да не се променя профила на училището и характера му за деца имащи и не само нужда от образование но и от лечение. Ама водише ли се? Ами какво прави и директорката Алеманова или си чака пенсията, на която вече има право?.

Анонимен
Анонимен
17.09.2011 10:13 10:13

Не зная на колко години е г-жа Цветкова но считам, че директора на Младежкия дом трябва да е под 30 години.

КМAZ
КМAZ
17.09.2011 12:16 12:16

БРАВО НА ДЕЯН. НАЙ-ПОСЛЕ РАЗБРА, ЧЕ ДАСКАЛУВАНЕТО Е ПО-УДОБНО ЗА НЕГО. КМЕТА МУ ПОКАЗА КЪДЕ МУ Е МЯСТОТО, СЛЕД КАТО НАЗНАЧИ ЗА ЖЕНА СИ ЗА ЗАМ.НА ДЕЯН. ТАКА ПО-ЛЕСНО ЩЕ СТАНЕ КОНТРОЛА ВЪРХУ НАРКОТИЦИТЕ, КОИТО СА РАЗДАВАТ СВОБОДНО В СГРАДАТА НА МЛАДЕЖКИЯ ЦЕНТЪР, А И НО ЛЕСНО ЩЕ СТАНЕ ПРИСВОЯВАНЕТО НА СГРАДАТА МУ. ТАКА КАКТО СТАНА И С ГУРКОВАТА КЪЩА – ИЗНУДНАНЕ И ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ДОКУМЕНТИ. ТА НАЛИ И СЪДА Е ТЕХЕН – НА КМЕТСКОТО СЕМЕЙСТВО.

Back to top button