Хасково

Емил Георгиев и Тодор Ночев – първите официални кандидати за Хасково

Регистрацията на НДСВ

Тодор Ночев се регистрира в края на работния ден

Емил Георгиев и Тодор Ночев са първите кандидат – кметове за Хасково, регистрирани в Общинската избирателна комисия, съобщи за Haskovo.info председателят й Веселина Тенчева.

Емил Георгиев е издигнат от ПК „Екогласност“. Той е и водач на листата. След него са имената на Недялко Матев, Йорданка Маринова и Анюта Лозева. От ПК „Екогласност“ ще се борят и за кметове на кметства в общината. В село Конуш техен кандидат е Петя Пенева, в Динево – Веселин Дерибеев, в Клокотница – Валентин Тодоров, в Криво поле – Ангел Велев и в Узунджово – Кръстьо Кръстев.

Минути преди края на работния ден днес своя кандидат за кмет на Хасково регистрираха и от НДСВ. Както бе обявено в края на август това е Тодор Ночев. Той е специалист по консултантска дейност в областта на сделките с недвижими имоти, проектирането и строителството. Ночев е водач на листата на НДСВ и за общински съветници. След него в листата са Тихомир Георгиев, Силвия Танева и Георги Тодоров.

След като днес ГЕРБ регистрира кандидата си за кмет в Стамболово Петър Хаджиев, утре преди обяд ще бъде регистриран и претендентът за Хасково Иван Панайотов.

ЦИК потвърди регистрацията на партия „Вяра Морал Родолюбие Отговорност – Национален Идеал за Единство“ (ВМРО-НИЕ) за изборите през октомври във всички общини, където партията подаде документи, съобщиха от политическата формация.

Междувременно 41-годишна димитровградчанка бе избрана чрез Фейсбук за кандидат за вицепрезидент на „Партия за хората от народа“. Анелия Делчева е филолог и е работила като журналист и преподавател по немски, съобщи кандидатът за президент Павел Чернев.
 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасковлия
хасковлия
16.09.2011 21:48 21:48

тоя емил гиоргиев откакто го помня от 1989 г е общински съветник – абе тоя човек друго неможе ли да работи ами както върви той ще се пенсионира като съветник А тоя петър хаджиев сигурно е бившия седесар от раните седесарски времена и той беше потънал в забвение но изглежда му е огладнял задника и пакп гледа към кокала в мръсната политическа тенджера но в този район той е неизбираем – да си търси другаде работа

Анонимен
Анонимен
16.09.2011 22:37 22:37

ЗА КАКВОТО И ДА СИ ГОВОРИМ СТАВА ВЪПРОС ЗА МРЪСНИ КОМУНИСТИ

99999999
99999999
16.09.2011 23:01 23:01

Тодор Ночев се сдуши с Георги нали Петя Бостана е негов човек да си каже каква сделка сключи.Как да гласуваме за НДСВ защо я няма Мара Латева тя поне е човек на място.Тодореее още не си седнал и се оля.

Анонимен
Анонимен
17.09.2011 10:26 10:26

Петър Хаджиев ако е същия е собственик на „Беттран“.Това е бетонния център. Та да се поразвие центъра малко към Стамболово.Ако е същият разбира се Петър Хаджиев от СДС.Браво браво.Каква еволюция на идеи и убеждения. И НА ПАРТИЯ И НА ЧЛЕНОВЕ.

Анонимен
Анонимен
17.09.2011 10:46 10:46

СПОРЕД МЕН НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ ДОКАТО НОВИ ПАРТИИ СЕ ПРАВЯТ КАКТО КАЗВАТ ХОРАТА СЪС СТАРИ МУЦУНИ. ТРЯБВАТ МЛАДИ ХОРА, НОВИ ИДЕИ И НИКАКВА НАМЕСА НА НАС ВЪЗРАСТНИТЕ. ЗАЩОТО НАШИЯ СВЯТ БЕШЕ.СЕГА Е СВЕТА НА ДРУГО ПОКОЛЕНИЕ И ТО ТРЯБВА ДА СИ ГО ИЗГРАДИ ПО СВОИ РАЗБИРАНИЯ.

Анонимен
Анонимен
17.09.2011 10:48 10:48

СТИГА СЪС СТАРИ ЛИЦА. ЕДНА РЕКА КАТО СИ НАПРАВИ РУСЛО, ТЕЧЕ БАВНО И СПОКОЙНО И НИЩО НОВО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЧАКА. СЪЩОТО Е С ХОРАТА.
МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ДАЛИ ПАК ЩЕ ПРЕДЛОЖАТ БАТЮ ДЕЛЧО ЗА КМЕТ НА БРЯГОВО. И АКО НЕ ГО ИЗБЕРАТ КАКВО ЩЕ ПРАВИ ГОРКИЯ СЛЕД 20 ГОДИНИ КМЕТУВАНЕ КОГАТО НИЩО ДРУГО НЯМА ДА МОЖЕ ДА РАБОТИ А И НИКЪДЕ НЯМА ДА ГО ВЗЕМАТ.

ivan
ivan
17.09.2011 12:03 12:03

този пианица ВАЛЕНТИН ТОДОРОВ вечното протеже на другия алко жоро георгиев пак гледа да се намърдат някаде да лапад с големите си задници.

грождонин
грождонин
17.09.2011 12:05 12:05

Не знам дали бряговския Делчо ще е пак кмет, но е крайно време бившият сътрудник на ДС, другаря Емил Георгиев да си ходи по живо по здраво и да спре да се облажва за сметка на хасковлии. 20 и кусур години му стигат. Предостатъчнно навреди на града. Затова БАСТА!!!!!

цвъцко
цвъцко
18.09.2011 12:36 12:36

Въх ! Туй недоразумение /емилчо георгиев/ ща се кандидатира за кмет? СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ. Па кат видиш и кои му са кандидати за съветници …………………………………-еле първия му – малиииииииии

Back to top button