Хасково

Кандидатите за кметската надпревара в Хасково станаха 6

Избори 2011Делян Делчев, Иван Панайотов, Златко Марчев и Георги Иванов са новите четирима официални кандидати, които се регистрираха в Общинската избирателна комисия за участие в изборите за кмет на Хасково.

В последните минути на работния ден вчера СДС са направили регистрация, съобщи председателят на ОИК Веселина Тенчева. Кандидатът на сините за кмет на областния град е Делян Делчев.

Кандидат кметове на Хасково

Иван Панайотов

Първи тази сутрин в Общинската избирателна комисия се регистрира кандидатът на ГЕРБ за кметския пост в областния град Иван Панайотов. Формацията заяви и участие в изборната надпревара в 23 от 26-те села в общината. Регистрирането на листата с общински съветници на ГЕРБ премина с гаф. Препъни камъчето се оказа поставената под №6 в листата Павлина Пашинова. Според разпоредбите на ЦИК директори на НАП не могат да се кандидатират за общински съветници. Така се наложи името на Пашинова да бъде премахнато, а кандидатите в списъка да бъдат изтеглени с едно място нагоре. Така регистрацията на листата ще стане в следващите дни, тъй като първо трябва да има решение на партийното ръководство в София, обясни общинският координатор Румен Данев.

Кандидат кметове на Хасково

ДЕИ

Начело на листата на ГЕРБ е Иван Панайотов, след него са Антон Иванов, Сена Радева, Таня Захариева, Тошко Тодоров, Коста Костов, Станислав Делчев, Евгения Ангелова, Грета Иванова, Стефка Вълкова. От ГЕРБ регистрираха днес и кандидат за кмет на Димитровград. Това е депутатът Иво Димов.

След ГЕРБ листа за общински съветници регистрираха и Движение за европейска инициатива. Първите трима, които ще се борят за място в местния парламент от движението, са Недялко Вапцаров, Сашо Латев и Никола Пенев.

Кандидат кметове на Хасково

Златко Марчев

По обяд заявка за участие в предстоящите избори даде и бизнесменът Златко Марчев. Освен кандидат за кмет на Хасково той е и първи в листата за общински съветници на Национална партия „Българе„.

След него са имената на Тодор Савов, Стефан Атанасов, Антон Митков и Владимир Димитров. От „Българе“ ще участват и в надпреварата за кметове на кметства в 11 от 26-те села в общината.

Кандидат кметове на Хасково

Георги Иванов

Следобед в ОИК се регистрира и настоящият кмет Георги Иванов. Той ще участва в изборите от името на „Коалиция за Хасково„, в която влизат ВМРО-НИЕ, земеделците и БНД. Коалицията регистрира и кандидати за кметове на половината села в общината. В следващите дни ще бъдат вписани претенденти и за останалите, както и съветническа листа.

Така официалните кандидати за кмет на Хасково стават шестима. По реда на тяхната регистрация в ОИК това са Емил Георгиев, Тодор Ночев, Делян Делчев, Иван Панайотов, Златко Марчев и Георги Иванов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

10 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
аааааааааааааа
аааааааааааааа
17.09.2011 19:55 19:55

АБЕ НЯМА ЛИ НЯКАКЪВ ПО СВЕСТЕН ЧОВЕК В ТОВА ЗАГУБЕНО ХАСКОВО БЕ?!!!ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ПРОСТАЦИ ЛИ СА ТЕЗИ КАНДИДАТИ?ЗНАЧИ АКО СЪМ ВЯРВАЛ ЧЕ ХАСКОВО ИМА ТАКЪВ ПРОСТ НАРОД!!!НАПРАВО НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ!!!САМО ОЩЕ СТАМАТОВ МОНОЛИТСКИЯ БЕК НЕ СЕ Е ПОЯВИЛ ОЩЕ.А И ГЕОРГИ МАЙОРОВ ГО НЯМА,И ТОЙ Е ЗАВЪРШЕН ИДИОТ.ТОГАВА ВЕЧЕ ИДИОТЩИНАТА ЩЕ Е ПЪЛНА.А НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ Е ДА ИЗБЕРЕМ ОНЯ ДААЛИЙН НА АРДА ТУР,НЕ ЗНАМ КАК МУ БЕШЕ ИМЕТО.ЕЙ ЧЕ ПРОСТИ КАУНИ СМЕ!!!

ИСТИНАТААА!!!!!!!!!!
ИСТИНАТААА!!!!!!!!!!
01.10.2011 22:35 22:35

Шоуто стартира, та пушек се вдига! „Обожавам“ селяндури да се надпреварват за кокалчето, а дори не си дават сметка, че утре или в други ден няма да могат да си пийват ракийката с „комшото“, защото град като Хасково ще се превърне в пусто селце. Отдавна мозъците на китното градче се реализираха в големите български градове и в чужбина, а вие се чудите кой да изберете за кмет – Алкохоликът, Мекотелото, Дебеличкият длъжник на работниците си и разни нещастници. Само псевдо граждани и алчни за власт и за стотинки от „отгоре“ са против г-н Г. Иванов! И вие какво си въобразявате? Ахахаха, масата „отгоре“ са меко казано тъпички с интелект колкото на дребна дразнеща хле*арка /важи за всеки 1 от тях/. Те (тези „отгоре“) си нямат никакво понятие от същността на задачите, които им се възлагат (!българите им ги възлагаме!). На всяка (поне) средно интелигентна личност й стана ясно, че кадърните кадри са „неудобни“, та затова те бяха унизени и изхвърлени в кошчето за смет. Няма червени, сини, зелени, пенбени…всички се нагаждат спрямо лапачката, нали?

Petko Petkov
Petko Petkov
29.09.2011 17:16 17:16

Na vremeto nauchih edna pogovorka,,Na malko prase i na nov nachalnik ne se radvai,ne znaech kakva svinj chte izleze,,Kato gledam kandidat-kmetovete baj nedonoseno nerez4eta ima.Kolko ot tjh sa s organizacionno-politi4eski opit ? Edinstveno GEORGI IVANOV dokaza se*e si kato kmet.Kolko kmetove predi tova napraviha nechto za HASKOVO.Kolko ot kandidat-kmetovete sa ot Haskovo i poznavat li grada ot blizkoto minalo?I stiga ste zloslovili za KMETA ! Taka i ne vidjh snosns programa na novoizliupenite. G.IVANOV che bade starijt-nov kmet.Sorry…

МАГИ
МАГИ
22.09.2011 20:46 20:46

УВАЖАЕМИ ХАСКОВЛИИ ВСИЧКИ СМЕ УМНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ – НЕКА ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕОРГИ ИВАНОВ. ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА КОЙ КМЕТ ПРЕДИ5 ГЕОРГИ ИВАНОВ Е НАПРАВИЛ НЕЩО ЗА ХАСКОВО. РАЗМИСЛЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕОРГИ ИВАНОВ.

Анонимен
Анонимен
20.09.2011 21:06 21:06

СОФИЙСКОТО ГЕЙЧЕ ДА СИ ОГЛЕДА ЕВРЕЙСКОТО ПАРЛАМЕНТЧЕ ПЪРВО И ТОГАВА ДА КОМЕНТИРА,КЪДЕ ИМА САМО ЕДНИ И СЪЩИ МИРИЗЛИВИ ПЕДАЛИ,КАТО НЕГО.

gost
gost
19.09.2011 11:19 11:19

glasuvaite za Georgi Ivanov,,,6toto po dobar ot nego ne vijdam sred vsi4ki kandidati.

РОДОПЮБИВ
РОДОПЮБИВ
18.09.2011 20:46 20:46

Катоизключим интилегентните образовани кандидати на АТАКА,всички останали са смрад и образци на пошлост за града ни.

Анонимен
Анонимен
18.09.2011 15:21 15:21

Др.Петров този навик да си почесваш ръцете така ти е още от Директорските години на РДВР И МАЙ ТИ Е СТАНАЛ ВТОРА ПРИРОДА А.

ШАРАПАНИ
ШАРАПАНИ
17.09.2011 22:19 22:19

ЕЙ,КАУНЧЕТА МИРИЗЛИВЧЕТА ЗАЩО ТАКА БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ,ЧЕ САМО В ХАСКОВО 9.IX.ПРИСТИГНА НА12.IX.1944Г.
КОЛКО АКЦИИ И БУНТАРСКИ СТАЧКИ НАПРАВИХТЕ,БЕ ПРОВИНЦИАЛНИ МИШЛЕТА
ДНЕС СЕ КЛАНИТЕ НА ВИСОКОПЛАНИНСКАТА „ИНТЕЛЕКТУАЛКА“ СЕНА Р…..

ИСТИНАТААА!!!!!!!!!!
ИСТИНАТААА!!!!!!!!!!
01.10.2011 22:43 22:43

РОДОПЮБИВ, а ти ако знаеш „капацитета“ и ИНТЕЛЕКТА (а не интИлекта) на това еврейско и масонско протеже БоленчУ… Аман от псевдо родолюбци и псевдо патриоти, които търсят сензацията, скандалчето, омразата, дискриминацийката за своя полза. И ти си употребеничко, ала едва ли се усещаш! Стой си в Заблудата и в своето Гьолче!

Back to top button