Хасково

И Керанов, Лавчев и Станчев кандидат – кметове за Хасково

Избори 2011Още трима кандидат – кметове за Хасково се регистрираха днес в Общинската избирателна комисия. Първи в неделния ден бе Кирил Керанов. Досегашният заместник – кмет на общината е издигнат от политическа партия „Гергьовден“

В листата за съветници Керанов е трети. Първи в списъка е Митко Николов, а втори – Цвети Лалов. От „Гергьовден“ ще се борят и за кметските места в селата Елена и Тракиец. Там кандидатите са съответно Иван Иванов и Господин Господинов.

След „Гергьорден“ и „Атака“ регистрираха кандидат – кмет за Хасково. Това е Славимир Лавчев. Той ще води и листата за общински съветници. След него са имената на Теодор Димитров и Веселин Янев.

ДСБ също ще участват в предстоящите местни избори. В общинската избирателна комисия днес те регистрираха кандидат – съветническа листа начело със Златимир Желев. Втори и трети в списъка са досегашните общински съветници Красен Ангелов и Иван Иванов. Димитър Ничев ще е кандидатът за кмет на ДСБ в село Узунджово.

Избори 2011

Регистрацията на БСП

В късния следобяд заявка за участие в местните избори направиха и БСП. Кандидат – кмет на социалистите е общинският им лидер Иван Станчев. Той е и водач на съветническата листа на червените. След него са Смиляна Нитова, Божидар Драганов, Димитър Шалапатов, Радан Чолаков и Нина Стойчева.

От БСП регистрираха и кандидат – кметове за 13 от 26-те села в общината. Някои от кандидатите са и настоящи кметове. Сред тях са управниците на Брягово Делчо Митев и на Въгларово Валентин Павлов.

Така официалните кандидати за кмет на Хасково станаха девет. По реда на тяхната регистрация в ОИК това са Емил Георгиев, Тодор Ночев, Делян Делчев, Иван Панайотов, Златко Марчев, Георги Иванов, Кирил Керанов, Славомир Лавчев и Иван Станчев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
МАЬОРА
МАЬОРА
19.09.2011 14:57 14:57

Браво Кире и ни крачка назад,защото зад теб сме ние и- няма връщане назад…

slava
slava
20.09.2011 10:54 10:54

На високо стреляш : полицията, прок*ратурата сега кметския стол. Откажи се. потърси нещо дето ти приляга нещо въздухарско;))))

Анонимен
Анонимен
20.09.2011 21:02 21:02

АЛО,ФАТМАКА??? МАЙОРА СЕ ПИШЕ С Й,А НЕ Ь.
ЛИЧИ СИ ТЪПАТА РУСКА ШКОЛА ДЕТО СИ ЗАВЪРШИЛ.

Back to top button