Хасково

Танер Емин е кандидатът на ДПС в Хасково, претендентите станаха 13

Кандидати

Танер Емин

Четирима кандидати за кмет на община Хасково са регистрирани днес в Общинската избирателна комисия, съобщи за Haskovo.info председателят Веселина Тенчева.

Кандидатът на ДПС за кмет на Хасково е председателят на младежкото движение на партията Танер Емин. Той е и първи в листата с общински съветници. След него са имената на Мехмед Атаман, Мюмюн Мюмюн, Себахтин Исмаил, Телян Хасан, Хакив Хабил, Шенер Халибрям, Шенол Ахмед. От ДПС ще се борят и за кметове на 14 села от община Хасково.

От РЗС днес също направиха своята заявка за кметския стол в Хасково. Кандидатът на партията е Янаки Янакиев. Той е втори в листата с общински съветници. Списъкът оглавява Стойчо Ганашев. Трета е Марияна Славова. 

Кандидати

РЗС

В кметската надпревара се включи и Румяна Йорданова. Тя е кандидатът на Партията за хората от народа. Втората жена, която ще се бори за мястото на градоначалник в Хасково, е Таня Николова. Тя е издигната от Българска демократична общност.

Листа за общински съветници днес в Общинската избирателна комисия са регистрирали от Българска социалдемократическа партия. Тя се оглавява от Димитър Янев, следван от Ваня Стамова и Мирослав Славов. 

ВМРО–БНД също дадоха заявка за място в местния парламент. Първи в списъка на партията са досегашните общински съветници Недялка Иванова и Борислав Иванов, следвани от Красимир Мирчев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

14 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
живущ в хасково
живущ в хасково
19.09.2011 20:34 20:34

а, може ли, да знаем Йозджан на кой ред е в списъка???
без него на тези избори няма да ходим.в списъка всичките са боклуци.един няма МЯСТО ТАМ.Значи и на него му духнахапод опашката.Е, за това се разпада ДПСи нищо няма да остане от него заради тази шуро баджанащина.ВСИЧКИ ТЕЗИ ВЪН ОТ ПАРТИЯТА.СТИГА С ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ.

един
един
21.09.2011 11:42 11:42

Най- накрая в тази изборна надпревара да видя един млад и честен човек, а не мошенник,като останалите кандидат-кметове. Мисля, че кандидатурата на Танер е много добра. До колкото за Йозджан – ДПС е най- голямата партия и не зависи от един или двама човека. Незаменими хора няма. Всичко е въпрос на екип.

читател
читател
20.09.2011 14:57 14:57

Според мен , че ДПС няма да има кмет в Хасково стана ясно , когато отпадна кандидатурата на Юнал Лютфи.И си мисля , че пазарлъка е с Г.Иванов-„колкото може повече съветници от ДПС(твърдия електорат) пък ние те подкрепяме за кмет“???
-Някой мисли ли като мен?

dps
dps
20.09.2011 14:35 14:35

ABE TOZI OZDJAN NYAMA I 5 GLASA NEGOVATA MAHALA NE GO ISKA TOY BESHE NAY GOLEMIA INTRIGANT V PARTIATA S GOLEMI BOLNI AMBISIII ZA VLAST -PRYAKORA MU E PIN4ER V PARTIATA SEGA ZABIRKA I SOSIALNI GRIJI OT INTRIGI MIJKA PROSTITUTKA

Z
Z
20.09.2011 13:37 13:37

Рано или късно всичко ще си дойде на мястото…..така че…живи и здрави, па другото не го мислете

хахаха
хахаха
20.09.2011 12:38 12:38

за Танер, шофьорчето на ДПС, попитайте г-н Кольо Мазгалов, той е негов кадър…на ръце го носеше

dovolen
dovolen
20.09.2011 11:23 11:23

Танерчо е послушен некадърник без лично мнение. Отдавна го тикат все на места, където много бързо му се вижда липсата на качества. Нека стане съветник, белким поумнее. За десетина години единствен Сибахтин се научи да пише докладни и да говори-псува там. Отдавна се знае, че двойкаджии без български, нито пък поне турски език, не създават кадри. В Хасково обаче качествени турци има и обществеността знае това. Само партиите са слепи и им е хак!

мими
мими
20.09.2011 7:35 7:35

абе тези ще ги пенсионираме вече знаем ги кои са вече ги сънувами отърване няма атаман пък и другите не се наядоха то от тях не можем да спим няма да гласуваме за дези работата върви на зле какво да кажа за р з с тази партиика е много нещастна какъв е този стойчо бе кой го познавакой ще тръгне след него защо не се скриеш някъде бе стойчо

Анонимен
Анонимен
20.09.2011 0:14 0:14

каф е тоя танер,каф е тоя йозджан сякаш те не са такива?

хасковлия
хасковлия
19.09.2011 21:15 21:15

абсолютно подкрепям мнението на първите трима.

сокола
сокола
19.09.2011 21:11 21:11

предварително са продали гласовете на хората за свои бизнес-интереси.
виждате ли в какви ръце останаха симпатизантите на дпс в хасково?!?!?1?!?!?

хора от типа на следния:

Мехмед Атаман: Взимам по 35 лв. на час за чистенето на снега

публикувана: 08-02-2010 15:35 ч. Увеличи шрифта Намали шрифта

прочетена: 4393 пъти

Мехмед Атаман

Падналият тази нощ сняг блокира Хасково. Мнозина граждани недоволстваха срещу почистващите фирми, които според тях не си вършат работата.

Тази зима Хасково се чисти от две фирми, плюс общинската „Екопрогрес“. Те отговарят за различни зони на града.

Едната е „Атастрой“ на бившия заместник областен управител и лидер на ДПС Мехмед Атаман. Фирмата му отговаря за чистенето на кварталите „Бадема“, „Каменни“, „Училищни“, „Болярово“, Градската градина, както и за стръмните улици към „Червена стена“ – „Крали Марко“, „Бяло море“, „Найчо Цанов“.

Мехмед Атаман, шеф на „Атастрой“

– Господин Атаман, защо не чистите?

– Кой не чисти? Момчетата ми не са спрели цяла нощ. Започнахме още снощи, когато снеговалежът се усили.

– Но хората са недоволни.

– Е, каквото и да правиш, все ще има недоволни. Ама иди да видиш дали не е чистено.

– По информация на общината за този сезон фирмите са осигурили 28 машини с гребла. Вие колко имате?

– Де да знам колко. Май девет ли бяха.

– Колко пари получихте от общината за чистенето на снега тази зима?

– Е, сега, колко пари… Ами то не се плаща така. Плаща се на час.

– Добре де, колко ви плащат на час?

– Ами то зависи от машината. На малките машини по 35 лева на час май беше. На големите май по 55 лв. беше.

– А защо стръмните улици към „Червена стена“ са непроходими?

– Коя улица е такава?

– Ами например „Бяло море“.

– Защото там не можем да пуснем големите гребла. Виж сега, ние имаме машини с различни гребла – от 2.20 метра, 2.50, до 3 метра. По „Бяло море“ не можем да пуснем големите трактори, защото ще закачат паркираните коли. После кой ще плаща тия скъпи коли, а?

– Къде изобщо сте пуснали трактори с големи гребла?

– Ами иди да видиш булеварда към Болярово. По края е изчистен до асфалт. Като е широко, лесно се чисти.

– От колко години „Атастрой“ се бори със снега в Хасково?

– От две години. Или три бяха… Гледаме да не се изложим. Ама е трудно. Щото хората като спят до сутринта и гледат – натрупано. И викат: Защо не е чистено? Ама то отстрани лесно изглежда.

Интервю на Тодор Кръшков

Анонимен
Анонимен
19.09.2011 20:57 20:57

balgari glasuvaite

gost
gost
19.09.2011 20:45 20:45

s tosi oblik na teniskata na gospodin kandidata kakwo iska da kaje.че, сега току що започват да действат асъл като мафия ли?

Murat
Murat
13.10.2011 12:36 12:36

Az mislq 4e toi e siguren 4ovek deistva vnimatelno i bavno trqbva ni kato ne go za Haskovo moqt glas e za nego.Vidah me kak se spraviha drugite na puksa sega 4e e na tehno mqsto e.Davai ti si DPS

Back to top button