Хасково

Малчугани пращат житена питка на приятел в Германия

Децата от втора група

Втора група Мечо пух

Децата от втора група „Мечо пух“ от детска градина №3 „Зорница“ изпратиха куп подаръци на техен приятел. Изненадата е за 4-годишния Веско, който от тази година вече е не в тяхната група, а живее с майка си и баща си в Германия.

„По молба на баба му и дядо му направихме драматизация на „Житената питка“ – любимата приказка на Веско„, разказа за Haskovo.info директорът Галя Милкова. С помощта на преподавателките Силвия Генова и Цветанка Петрова само за два дни малчуганите разпределили ролите, научили репликите и нарисували рисунки със сцени от приказката.

Веско все още не ходи на градина в Германия и много тъгувал за своите приятели. За да знае, че не са го забравили днес драматизацията на „Житената питка“, усмивките и пожеланията на децата от втора група бяха заснети на видео, което 4-годишния Веско ще получи съвсем скоро.

Ще му бъдат изпратени и учебни помагала за втора група. По тях малкият ще учи, докато започне да посещава немска детска градина.

Добрата работа и всеотдайността на децата от втора група също бе наградена. Бабата на Веско ги почерпи с прясно изпечена питка.

Децата от втора група Децата от втора група

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button