Любопитно

Събират рисунки и фотографии в конкурса „Вълшебството на сезоните“

За дванадесета поредна година Астрономическата обсерватория при хасковския Младежки център обявява два конкурса за ученици под общото название „Вълшебството на сезоните“, съобщават от общината.

Те са посветени на настъпването на Астрономическата пролет. Конкурсите са за фотография и за рисунка. Целта е да бъде разкрита красотата на Земята през различните сезони.

Регламентите предвиждат участниците да бъдат разделени в две възрастови групи (5-7 клас и 8-12 клас) в конкурса за фотографии и в три възрастови групи (1-4 клас, 5-7 клас и 8-12 клас) в конкурса за рисунки. Те могат да участват с до четири свои творби, като се поощрява тези четири творби да бъдат посветени на различните сезони.

Фотографиите и сканираните рисунки трябва да се изпращат във формат JPG, да са с добро качество и да не са по-големи от 20MB. Творбите трябва да бъдат придружени от текст, съдържащ: заглавие на снимката/рисунката, трите имена на автора, организация (училище, клуб, школа и т.н.), клас, ръководител, координати за обратна връзка (пълен и точен адрес, телефон и e-mail).

Освен в електронен вариант снимките и рисунките ще бъдат приемани и на хартия. Само изпратените по електронен път творби ще бъдат качени във фейсбук страницата Конкурс „Вълшебството на сезоните“.

Само изпратените на хартия снимки и рисунки ще бъдат представени в традиционната фотоизложба „Вълшебството на сезоните“, експонирана в Младежки център.

Конкурсните творби се изпращат на e-mail: astrokonkurs@gmail.com или на адрес: ОП „Младежки център“, бул. „България“ 41, 6300 Хасково, за конкурса „Вълшебството на сезоните“ в срок до 10 март.

Авторите и ръководителите на наградените творби ще бъдат уведомени предварително и ще получат наградите си лично или по куриер.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button