Любопитно

Масларова изпраща Калфин на избори със скилидка чесън против уроки

Кандидати сред народаСъс скилидка чесън против уроки хасковската депутатка Емилия Масларова пожела успех на кандидата за президент от БСП Ивайло Калфин, който днес е на посещение в региона. Това стана по време на разходката на Калфин на Зеленчуковия пазар в областния град. Към народната представителка се присъедини и продавачка от тържището, която обаче връчи на кандидата за „Дондуков“ 1 цяла глава чесън.

Освен с ароматния зеленчук Калфин си тръгна от пазара и с два салкъма десертно грозде сорт „Велика“ от село Петелово за 1,93 лв. Впечатление му направи и разсадът за къдрава маруля. Калфин си купи малка кратунка за 50 стотинки и тарелка малини за 2,50 лева. Пазарджиите подариха на кандидата за президент български моркови и букет с червени гладиоли, а кандидатът за кмет на Хасково от БСП Иван Станчев му даде по един буркан пчелен мед и тахан.

Разходките на кандидат-президентите сред хората от народа вече са нещо обичайно. На празника на Хасково на площада се появи и Меглена Кунева. Тя бе облечена с дънки и блузка и стисна ръцете на няколко гласоподаватели.

 

 Кандидати сред народа  Кандидати сред народа
 Кандидати сред народа  Кандидати сред народа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.09.2011 15:47 15:47

Станчев ти какво държиш така ръцете а,на тебе нямааа,няма няма,вие със брато си от другаде влачите…

Анонимен
Анонимен
21.09.2011 15:54 15:54

И едните и другите са маскари…

Анонимен
Анонимен
21.09.2011 16:55 16:55

Дайте им по един вибратор на Калфин и Масларката да се оправят взаимно.Може да се включи и другаря Станчев:)Пък ако дойде и СерГейчо ще стане весело.

Анонимен
Анонимен
21.09.2011 16:57 16:57

Измет долна комунистическа идва ви края мишоци.След изборите ще сте отново като на…ни.

Back to top button