Избори 2011 - Кандидати

Иван Панайотов

Иван ПанайотовИздигнат от ГЕРБ

№2 в интегралната бюлетина

Иван Панайотов е роден на 15 август 1958 година. Той е магистър филолог. Завършил е Пловдивски университет „Св.Паисий Хилендарски“, специалност „Руски език и литература и български език и литература“. През 1998 година защитава ІІ-ра професионално-квалификационна степен по организация и управление на образованието в Софийски университет „Св. Кл.Охридски“.

Трудовия си стаж започва като учител по руски език и литература в Трудово-възпитателно училище „А.Макаренко“ – с.Динево. Година по-късно става учител в СОУ „Л.Каравелов“ – Хасково, а през 1990 г. и помощник – директор в школото.

От 1991-ва година работи в Регионалния инспекторат по образование. Бил е експерт по руски език и литература,  старши експерт по организация на средното образование, Началник отдел „Организационно осигуряване на средното образование“. От 2006-та до сега е началник на Регионален инспекторат по образованието – Хасково.

Иван Панайотов е женен. Има една дъщеря.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Вижте също
Close
Back to top button