Регион

Две жени и дете пострадаха при тежка катастрофа между Хасково и Минерални бани

Два леки автомобила от марката Фолксваген катастрофираха преди обяд на пътя между Хасково и Минерални бани.

Тежкият инцидент стана малко след 10 часа в отсечката между селата Татарево и Гарваново. Автомобилите са шофирани от две жени и са се ударили почти челно. В едната кола е имало дете.

КатастрофаНа място пристигнаха екипи на пожарната, полицията и линейки. Пострадалите бяха затиснати в смачканите коли. Те бяха извадени от пожарникарите, които разрязаха ламарините.

КатастрофаДвете жени и детето бяха откарани в Спешно отделение на хасковската болница. Едната от водачките е по-тежко пострадала, като по първоначална информация тя е с травма на гръдния кош.

КатастрофаПътят остана затворен за няколко часа. От Агенция „Пътна инфраструктура“ съобщиха, че обходният маршрут е Въгларово – Сираково – Спахиево – Минерални бани. Движението беше възстановено в ранния следобед.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.02.2023 18:13 18:13

Без коментар

Back to top button