Любопитно

Кърджали кани хасковски ученици на конкурс

Областната администрация – Кърджали организира конкурс на тема „Забележителностите на областите Кърджали, Хасково и Смолян“.

С рисунка, фотография, мултимедийна презентация и пътепис в него могат да участват ученици от 5 до 12 клас на всички училища и извънкласни школи в трите области. Условието е творбите от посочените категории да не са участвали в други конкурси.

Целта на конкурса е активиране на младите хора в трансграничния регион в опознаването и популяризирането на туристическия потенциал. Класирането ще бъде в две групи – от 5 до 7 клас и от 8 до 12 клас.

Творческата надпревара е част от мащабна инициатива на трите областни администрации за прилагане на интелигентни маркетингови стратегии за туризма в трансграничния регион. Планирано е трите регионални музея в Кърджали, Хасково и Смолян да разработят и използват аудиогид на няколко езика за популяризиране на туристически обекти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button