Хасково

РИОСВ пак с номинация за „Златен ключ“

Златен ключЗа втора поредна година сайтът на  РИОСВ- Хасково е сред номинираните от Програма Достъп до информация за наградата „Златен ключ“ в категорията „Институция, най-добре организирала предоставянето на информация за граждани“.

Екоинспекцията ще се състезава за приза заедно с Министерство на отбраната, МБАЛ „Д-р Иван Селимински“, община Сухиндол, Басейнова дирекция – Пловдив, община Попово и Сметната палата

За девети пореден път Програма Достъп до информация ще връчи годишните награди за принос в областта на свободата на информацията на специална церемония, която ще се сътои в столицата на 28 септември – Деня на правото да знам

Миналата година носител на тази награда в категорията „Институция, най-добре организирала предоставянето на информация за граждани“  беше община Бургас.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button